Om hyundai

Om Hyundai Danmark

45 forhandlere og serviceværksteder

Importen af Hyundai til Danmark varetages af selskabet Hyundai Bil Import A/S, som blev etableret i 1992, hvor mærket blev introduceret på det danske marked. Siden introduktionen har Hyundai været i konstant udvikling, og i dag kan vi med stolthed kalde os et af danskernes foretrukne bilmærker.

Hyundai er i dag stærkt repræsenteret med mere end 45 forhandlere over hele landet. Som potentiel Hyundai-kunde eller nuværende Hyundai-ejer har du derfor aldrig langt til prøveture, kvalificeret rådgivning eller autoriseret service.

Find din Hyundai-forhandler her »

 

Et stærkt bilmærke med en enestående garanti

Som et topmoderne bilmærke står Hyundai for udvikling af innovative, stærke og veludstyrede biler til konkurrencedygtige priser. Derudover er vi i særlig grad kendt for vores enestående 5 års garanti uden kilometerbegrænsning.

Du kan læse mere om vores garanti her »

 

En del af Nic. Christiansen Gruppen

Hyundai Bil Import er en del af Nic. Christiansen Gruppen, som har hovedsæde i Kolding. Hyundai-importen er i dag en af de primære aktiviteter i Nic. Christiansen Gruppen, som derudover står for importen af Land Rover og Jaguar, finansieringsselskabet NCG Finans, Leasingselskabet SimplyGo samt de tre bilforhandlerkæder British MotorGroup, Terminalen og Bayern AutoGroup.

Nic. Christiansen Gruppen opererer i Danmark, Norge og Sverige og beskæftiger mere end 650 medarbejdere, der er med til at skabe en årlig omsætning på 4 mia. kr.

Du kan læse mere om Nic. Christiansen Gruppen her »