TUCSON Plug-in Hybrid

Årets Flotteste SUV 2022

Mød TUCSON Plug-in Hybrid

Med TUCSON Plug-in Hybrid kan du glæde dig til et prisvindende SUV-design, alt indenfor bilteknologi og en sikkerhed ud over det sædvanlige. Læs mere om Årets Flottest SUV her.
Leder du efter en ny bil med kort leveringstid?

Leder du efter en ny bil med kort leveringstid?

Så har vi faktisk et begrænset antal TUCSON på lager til hurtig levering.

Bemærk, at der IKKE er tale om plug-in hybridbiler.

Mere om udvalget
Vinder i stortest

Vinder i stortest

Bilbasen har testet TUCSON Plug-in Hybrid op mod to andre populære plug-in hybrider i klassen og kåret Hyundai som testvinder. De konkluderer bl.a. at TUCSON Plug-in Hybrid er en "Velkørende, rummelig og lækker SUV – som kommer til fornuftige priser".

Gå til Bilbasen blog
Kåret som årets flotteste SUV

Kåret som årets flotteste SUV

TUCSON er årets flotteste SUV/crossover 2022. I hvert fald hvis du spørger Bil Magasinets læsere, som har stemt TUCSON ind på en førsteplads. Og det forstår vi godt. Med dens dynamiske og hårdt optrukne linjer sætter TUCSON nye standarder for skarpt og moderne SUV-design.

Mere om design

Dyk ned i detaljerne

Skarpt SUV-design

Skarpt SUV-design

TUCSON Plug-in Hybrid tager bildesign til næste niveau. Dens skulpturelle look og dynamiske linjer giver dig et SUV-design, der viser nye veje.

Mere om design
Det er nemt!

Det er nemt!

At køre elektrisk er både nemt - og stærkt! For udover en solid rækkevidde på op til 62 km på el, giver TUCSON Plug-in Hybrid dig også hele 265 robuste hestekræfter. Og med flere forskellige muligheder for opladning har Hyundai gjort det nemt at lade op.

Mere om opladning
Hvad er en Plug-in Hybrid?

Hvad er en Plug-in Hybrid?

TUCSON Plug-in Hybrid er udstyret med en benzinmotor og en batteridrevet elmotor. Tilsammen giver de en ydelse på 265 hk. Med et enkelt tryk kan du altid køre 100% elektrisk og helt op til 62 kilometer på én enkelt opladning. Og når strømmen i batteriet på 13.8 kWh er opbrugt, skifter den automatisk over til benzinmotoren, så du altid kan komme så langt omkring, som du har lyst.

Mere om performance
Klasseledende sikkerhed

Klasseledende sikkerhed

Føl dig endnu mere tryg i trafikken med klasseledende sikkerhedsudstyr og nye, avancerede sikkerhedsassistenter.

Mere om sikkerhed
Banebrydende connectivity

Banebrydende connectivity

TUCSON Plug-in Hybrid giver mulighed for den nyeste teknologi, f.eks. 10.25” touchskærm og Bluelink, der gør det muligt at styre funktioner på bilen med din mobil.

Mere om connectivity
Plads til store armbevægelser

Plads til store armbevægelser

Komfort og bekvemmelighed er der masser af i TUCSON Plug-in Hybrid. Nyd blandt andet godt af muligheden for sædevarme for og bag samt et 3-zonet klimaanlæg.

Mere om komfort
Stærkt udstyrede varianter

Stærkt udstyrede varianter

TUCSON Plug-in Hybrid kommer i flere udstyrsvarianter. Det gør det nemt at vælge præcis den udgave, der matcher dig og dine behov.

Mere om varianter
Sporty N Line-variant

Sporty N Line-variant

TUCSON Plug-in Hybrid kommer også i den sporty N Line-version, der bl.a. er kendetegnet ved smarte alu-pedaler, sportssæder, sort lofthimmel og en unik N Line-frontgrill. 

Udforsk N Line her

Det siger ejerne

TUCSON PHEV Morten Breaker Stor 3100X1744px 2

"Jeg kører tit med trailer, hvilket sætter nogle krav til power og performance, men det har fungeret upåklageligt."

Morten

Læs artikel
TUCSON PHEV Susan Linkcard 1200X630px

”Den batteridrevne elmotor opfylder nærmest alle mine kørselsbehov i hverdagen, og så er det tilmed godt for miljøet.”

Susan

Læs artikel

Få tryghed med Hyundai

Enestående garanti

Enestående garanti

Som alle andre Hyundai-modeller er den helt nye TUCSON Plug-in Hybrid fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
8 års batterigaranti

8 års batterigaranti

TUCSON Plug-in Hybrids batteri kommer med en garanti på 8 år/160.000 km (hvad der måtte indtræffe først). Udskiftning/reparation af højspændingsbatteriet kan ske, hvis SOH (state of health) er under 70%. 

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp

Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års garanti.