KONA N

Fra 549.995 kr. Oplev den hos udvalgte N-forhandlere

Mød KONA N

Hvis du tror, at en SUV ikke kunne være lig med adrenalinfyldte køreoplevelser, så tager du fejl. For det er netop, hvad KONA N er. Forvent derfor, at uanset hvor din næste køretur går hen, så bliver den både komfortabel og fyldt med adrenalin.

Dyk ned i detaljerne

Designet til maksimal ydelse

Designet til maksimal ydelse

Designet skriger imponerende ydeevne og adrenalin. De ind- og udvendige N-detaljer cementerer, at her er tale om en bil, der er skabt til at præstere.

Mere om design
En SUV fyldt med adrenalin

En SUV fyldt med adrenalin

Forvent maksimal ydeevne, power og vroom! Med 280 hk, performancedæk og særlige N-funktioner er KONA N ikke til at stoppe – og det er uanset, om du kører på vejen eller banen.

Mere om performance
Godt forbundet

Godt forbundet

Køreglæde handler ikke kun om fart. Det handler også om at være godt forbundet. Derfor er KONA N fyldt med den nyeste teknologi. F.eks. 10.25” touchskærm og Bluelink, der gør det muligt at styre en lang række funktioner i bilen med din smartphone.

Mere om connectivity
Sikkerhed i top

Sikkerhed i top

Hyundai SmartSense er ensbetydende med avancerede sikkerhedssystemer. Og KONA N kommer med en lang række funktioner, som er skabt til at give dig tryghed i trafikken og ro i maven, mens du drøner derud af.

Mere om sikkerhed
Fyldt med komfort

Fyldt med komfort

KONA N er både komfortabel for føreren og for passagererne. Med varme i både rat og forsæder samt mulighed for trådløs opladning af din smartphone er der langt op til maksimal komfort.

Mere om komfort

Tillad cookies, for at se denne video

Det siger andre...

"Den her bil er genial," sådan indleder Christian Frost sin anmeldelse af KONA N. Han har testet KONA N på grusbane - og her kommer bilen virkelig til sin ret. Christian siger om KONA N, at "den mestrer grusveje som få," Og selvom bilen er født til at køre på grus, så mestrer den også asfalt. KONA N er som de øvrige N-modeller testet på Nordsløjfen, hvor den har kørt 489 omgange svarende til omtrent 10.000 km.

Se videoanmeldelse

Varianter

KONA N er spækket med udstyr

KONA N er spækket med udstyr

Se den lange udstyrsliste og mulighederne for ekstraudstyr.

Mere om udstyr

Hyundai Motorsport

Motorsport

Motorsport

Hos Hyundai kan vi godt lide en udfordring. Derfor deltager vi naturligvis også i nogle af verdens mest krævende motorsportsløb. Få mere at vide om Hyundai Motorsport og de biler, som vores N-modeller er inspireret af.

Mere om Hyundai Motorsport
Direkte fra racerbanen til dig

Direkte fra racerbanen til dig

N er en unik serie af biler, der med imponerende motorkraft og sporty features skubber til grænserne for, hvor sjovt det kan være bag rattet til hverdag.

Meget mere om N
5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre biler fra Hyundai lever Hyundai KONA N op til de højest mulige kvalitetskrav. Vi står inde for denne kvalitet med en 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde de ting, du elsker, uden at skulle bekymre dig om din bil. Nyd den ekstra ro i sindet, det giver, at have en af branchens bedste garantier.

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp

Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års garanti.