Hyundai KONA Electric performance

Performance

Ganske enkelt spændende

Det skal være spændende og sjovt at køre elektrisk. Med sit moment på hele 395 Nm er KONA Electric da også lynhurtig i optrækket og garanterer dig masser af køreglæde. Den accelerer fra 0-100 km/t på henholdsvis 7.9 og 9.9 sekunder afhængig af batteripakke. KONA Electric fås i to versioner: Vælg mellem et batteri på 39.2 kWt med en rækkevidde på op til 305 km eller et batteri på 64 kWt, der kommer med en rækkevidde på op til 484 km.
Standard rækkevidde

Standard rækkevidde

Batteriet på 39.2 kWt leverer en elektrisk rækkevidde på op til 305 km og et moment på 395 Nm. Det giver dig fra første sekund masser af ’speed’. Og takket være den smarte integration af batteriet, behøver du heller ikke at gå på kompromis med plads.

 

Lang rækkevidde

Lang rækkevidde

Med batteriet på 64 kWt får du en rækkevidde på helt op til 484 km. Til det hører også 204 hk og et moment på 395 Nm. Der mangler ikke noget, hvis du søger kvik respons. Og takket være den smarte integration af batteriet, mangler der heller ikke plads i bilen.

 

Hyundai KONA Electric anhængertræk

Med anhængertræk til KONA Electric er det muligt at sætte en trailer eller lignende på krogen og trække op til 300 kg. Det er også muligt at sætte cykelstativ eller bagageboks på (op til 100 kg afhængig af det monterede træk). Praktisk, hvis du skal fragte større og tunge ting fra A til B.

Priser fra kr. 9.995,-

Montering af anhængertræk er kun muligt på Long Range Performance (64 kWt) med 204 hk.

Elektrisk køreglæde

Alle delene ved det elektriske system er konstrueret, så de leverer maksimal dynamik og længere rækkevidde end de fleste biler i klassen. Den særligt udviklede platform sikrer samtidig, at batteriet ikke optager unødig plads. Det betyder, at du kan få fuld udnyttelse af bilens alsidighed.
Lithium-ion-polymer-batteri

Lithium-ion-polymer-batteri

KONA Electrics lithium-ion-polymer-batteri er mindre sensitivt og sørger for effektiv ladning af bilen sammenlignet med andre batterier.

 

Elektrisk motor

Elektrisk motor

Batteriet på 64 kWt er kombineret med en elektrisk motor, som leverer 204 hk. Batteriet på 39.2 kWt har en elektrisk motor, der leverer 136 hk.

Smart teknologi. Intelligent kørsel

Få mest muligt ud af rækkevidden i din KONA Electric. Det smarte regenerative bremsesystem tilfører ny energi til bilen, mens det sænker farten.
Justérbar regenerativ bremsning

Justérbar regenerativ bremsning

Nedbremsning sikre at du få mest mulig energi ud af det regenerative bremsesystem. Det hjælper KONA Electric med at være opladet. Føreren kan nemt selv justere niveauet af regenerativ bremsning ved hjælp af smarte ’paddle shifters’ bag rattet.

Nedbremsning

Nedbremsning

Det er også muligt at bremse KONA Electric ved hjælp af ’paddle shifters’. Bliv bare ved med at holde den venstre ’paddle shifter’ inde. Du kan bremse bilen helt ned uden brug af bremsepedalen.

Smart regenerativ bremsning

Smart regenerativ bremsning

Det smarte regenerative bremsesystem bruger de indbyggede radarsensorer til automatisk at kontrollere niveauet for rekuperativ bremsning og justere det i forhold til trafikken foran. Det registrerer også, om KONA Electric kører op eller ned ad bakke og justerer efter dette.

Hvad vil du læse mere om?

Nyt elektrificerende design

Nyt elektrificerende design

Mere om design
Elektrisk køreglæde

Elektrisk køreglæde

Mere om opladning
Førsteklasses connectivity

Førsteklasses connectivity

Mere om connectivity