IONIQ 6

Glæd dig til IONIQ 6

Se billeder af elbilen her på siden. Vær dog opmærksom på, at den viste bil er en prototype. Det betyder, at visse funktioner, farver, materialer, tilbehør og specifikationer kan variere fra bilen, der kommer til Danmark.

Mens vi venter

Se eller gense verdenspremieren

Elbilen med den strømlinede æstetik og funktionelle effektivitet er skabt under designtemaet: Ethical Uniqueness.

Tillad cookies, for at se denne video

Eksteriør

Designet med omtanke

IONIQ 6 er en elbil, der er designet med tanke på dig, der skal køre i bilen. Bilens unikke design sætter nye standarder for elbiler samtidig med, at den er funktionel og skabt til at give dig køreglæde hver dag.
Vinge-inspireret bagspoiler

Vinge-inspireret bagspoiler

Den ellipseformede, vinge-inspirerede bagspoiler er skabt med glaslignende, gennemsigtige materialer, der fremhæver det helt unikke LED signatur-lys.

Parametriske pixels

Parametriske pixels

Over 700 parametriske pixels er fordelt på bl.a. forlygter, baglygter, sensorer, udluftningsspjæld og midterkonsolindikator.

Aerodynamisk design

Aerodynamisk design

IONIQ 6 har en meget lav luftmodstandskoefficient på 0,21 takket være dens lave forende, såkaldte aktive air flaps på fronten, reduceret hjulgab og slanke, digitale sidespejle (ekstraudstyr).

Boat-tail struktur

Boat-tail struktur

Den boat-tail-formede bagende hjælper spoileren med at mindske vindmodstanden – og får forbipasserende til at kigge en ekstra gang.

Diffusere

Diffusere

De to diffusere er placeret i begge sider på bagkofangeren. Optimerede deflektorer og reduceret mellemrum mellem hjulene sikrer bedre aerodynamik og udnyttelse af undervognens fulde potentiale.

Interiør

Mindful interiør-design

IONIQ 6’s cocoon-formede interiør gør bilens indvendige rammer til et både komfortabelt gemmested og et personligt rum, udstyret med praktiske features og gennemtænkte materialer, der bidrager til oplevelsen af en mindful, mobil livsstil.
Pixel-lys

Pixel-lys

De 4-punkts interaktive pixel-lys på rattet gør kommunikationen mellem fører og bil nem.

Fordør

Fordør

Alle knapper er fjernet fra fordøren for at give mere opbevaringsplads og mere mental frihed.

Konceptbilen

Mød konceptbilen bag IONIQ 6

Da vi afslørede 'Prophecy' konceptbilen, var vi sikre på én ting. I stedet for at præsentere et rent koncept, ville vi vise et køretøj, der giver plads til idéer og funktioner, der snart bliver til virkelighed i almindelige biler. Og to år senere opfylder IONIQ netop den profeti – deraf navnet 'Prophecy'.
Designfilosofi 'Sensuous Sportiness'

Designfilosofi 'Sensuous Sportiness'

Hyundais designfilosofi 'Sensuous Sportiness' ses tydeligt i udformningen af Prophecy's sider, der er skåret som en ren og enkel linje, der diskret strækker sig fra front til bag. Bagendens dynamiske 'boat tail'-form er med til at skabe et fremadrettet udtryk – selv når bilen holder stille.

Aerodynamisk design

Aerodynamisk design

Prophecy har en fremragende aerodynamik – en egenskab, der er uundværlig for elbiler. Fælgenes propelform tvinger luft til at strømme ned langs siden af bilen som vand over en sten. Den integrerede bagspoiler understøtter denne aerodynamiske effekt ved at udnytte downforce og sikre en øget stabilitet ved høj hastighed.

Rummeligt interiør

Rummeligt interiør

Der er brudt med konventionerne for, hvordan en kabine skal udformes. De rene og minimalistiske linjer, der kendetegner eksteriøret, er også kendetegnende for kabinens design. Interiørets farver og materialer sikrer en beroligende stemning.

Vil du vide mere om konceptbilen?

Vil du vide mere om konceptbilen?

Tag et nærmere kig på konceptbilen 'Prophecy'.

Læs mere
Læs mere IONIQ Vehicle Familie

Mød IONIQ-familien

Skabt til den bevidste bilist, der kun ønsker at køre på el.

Vil du vide mere?

Vil du være blandt de første til at høre nyt om IONIQ 6? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret.