IONIQ 5

Årets Bil i Verden

Mød IONIQ 5

IONIQ 5 er en banebrydende elbil. Den kan lade batteriet op til 80% på bare 18 minutter. Læg dertil en lang rækkevidde. Samtidig er den rummelig som få og ladet med udstyr og et utal af innovative features, der gør det både mere sikkert og underholdende at komme afsted i hverdagen. Og med et futuristisk design og et imponerende niveau af banebrydende teknologier er IONIQ 5 som skabt til at tage dig skridtet videre.

Tillad cookies, for at se denne video

Årets Bil i Danmark 2022

...og Årets Bil i Verden 2022.

IONIQ 5 har ændret verdens syn på elbiler og har vundet et utal af internationale priser. Bl.a. Årets Bil i Danmark 2022 - og nu også Årets Bil i Verden 2022!

Se hele listen af priser

Dyk ned i detaljerne

Lang rækkevidde

Lang rækkevidde

IONIQ 5 er skabt til at få dig langt omkring uden bekymringer. Det store batteri på 77.4 kWh sikrer dig en rækkevidde på op til 507 km på en enkelt opladning.

Lynhurtig opladning

Lynhurtig opladning

Udstyret med et batteri på 800 volt oplader IONIQ 5 lynhurtigt. Den er i stand til at lade op til 80% på ned til 18 minutter. 100 km ekstra kan tage ned til 5 minutter. 

Kræver 350 kW-ladestander. Ladetid er afhængig af ladetilstand, udendørstemperatur m.m. Se flere betingelser på siden om opladning.

 

Ladet med seriøse kræfter

Ladet med seriøse kræfter

Er der store haveprojekter? Eller skal der flyttes noget tungt? Intet problem! IONIQ 5 er ladet med usædvanlige kræfter. Batteriet på 58 kWh må trække op til 750 kg, mens det store batteri på 74,4 kWh må trække helt op til 1.600 kg.

Karakteristisk. Ikonisk. Stilren.

Karakteristisk. Ikonisk. Stilren.

IONIQ 5’s strømlinede design er et friskt pust inden for elbiler. Al unødig kompleksitet er fjernet til fordel for helt rene linjer og minimalistiske overflader.

Mere om design
Elektrisk køreglæde

Elektrisk køreglæde

Der er turbo på opladningstiderne på IONIQ 5. Den banebrydende elektriske bil kan under de rette omstændigheder lade fra 10-80% på ca. 18 minutter.

Mere om opladning
Velkommen til en helt ny verden af performance!

Velkommen til en helt ny verden af performance!

Afhængig af variant skruer den banebrydende elektriske IONIQ 5 op for køreglæden med en helt utrolig sportsvogns-acceleration.

Mere om performance
Ro i sindet

Ro i sindet

Avancerede sikkerhedsfunktioner er en naturlig del af IONIQ 5 – og er udviklet til at give dig ro i sindet, når du er på farten.

Mere om sikkerhed
Perfekt forbundet

Perfekt forbundet

IONIQ 5 er udstyret med moderne funktioner og muligheder, der gør det mindre stressende og mere underholdende at være på vej.

Mere om connectivity
Enkel og luksuriøs

Enkel og luksuriøs

Enkel. Moderne. Nytænkende. Interiøret i IONIQ 5 leverer ikke bare spændende løsninger, men også en komfort ud over det sædvanlige.  

Mere om komfort
Udstyr og tilbehør

Udstyr og tilbehør

Få et overblik over udstyrsvarianter, ekstraudstyr og tilbehør.

Mere om varianter

Tillad cookies, for at se denne video

Vi gør opmærksom på, at der er ændrede specifikationer på modellen, som omtales i denne video. Du kan altid se de gældende specifikationer på prislisten.

Det siger ejerne...

IONIQ 5 Tue Venter

"Det er på alle punkter en positiv oplevelse for os at køre på strøm, og jeg må indrømme, at ladehastigheden er helt i top med IONIQ 5. Vi havde cirka seks ladestop over de 1.340 kilometer på turen til Østrig, og vi holdt ikke i kø til ladning én eneste gang."

Tue

Læs artikel
Hyundai IONIQ 5 ejere

"Vi skal altid et eller andet, hvor vi skal have en trailer på, om det så er en hestetrailer eller en almindelig trailer, så har det været et ret stort issue for os, at den skal kunne trække noget…," forklarer Anick og Morten supplerer med et smil: "…og det kan den! Det er der ingen tvivl om…"

Anick og Morten

Læs artikel
Hyundai IONIQ 5 ejere

”Selvom vi ikke har egen lademulighed, fordi vi bor i et byhus, så fungerer det egentlig fint. Jeg lader måske 2 gange om ugen, hvor jeg kører ud til en lynlader, som er tæt på”, siger Christian, og Winnie fortsætter: ”Vi er langt under det halve af, hvad vi bruger på brændstof normalt. Og det kan da mærkes økonomisk – helt sikkert!”

Winnie og Christian

Læs artikel
Hyundai IONIQ 5 ejere

”En elbil - og især IONIQ 5 - er nem og meget behagelig at køre, meget støjsvag, god for klimaet, og så er det bekvemt, at man altid har en bil, der er fuldt ladet om morgenen, så man ikke skal forbi en tankstation. Det er virkeligt nemt at styre opladningen af bilen og indstille den til opladning om natten, hvor elprisen typisk er lavest.”

Martin og Mette

Læs artikel

Det siger og skriver andre...

Sif Steendahl Grandorf om IONIQ 5

"Vores IONIQ 5 kan rumme al vores habengut. Der er både plads til gør-det-selv-grej, klapvogn og kæmpe familieoppakning, sådan at vi kan tage på eventyr uden for København."

Sponsoreret

Læs artikel

Kuffertogkoerehandsker.dk

Bedste SUV-elbil til UNDER 500.000 kr.

"Der er så mange elementer ved den bil her, der gør, at man bare må tage hatten af for Hyundais mod til at lave en bil, som er så anderledes."

Se video-stortest

Bilbasen.dk

"Den bedste elbil, du kan få fingrene i lige nu."

Læs anmeldelse

Jyllands-Posten

"Den har nogle ekstremt stærke kort på hånden den her bil."

Hør podcast

Carlife365

"Opladeteknologien fås ikke bedre i klassen og med attraktive priser og udstyrspakker, er IONIQ 5 den p.t. mest interessante elbil i klassen."

Læs anmeldelse

Biltorvet

"Hyundai IONIQ 5 er landet som en ufo fra en anden galakse, og med skarpe priser og komfortable køreegenskaber bliver den svær at slå."

Læs anmeldelse

Biltesteren.dk

"Den bliver et hit!"

Se videoanmeldelse

Biler.nu

"Dét her er bare en vildt lækker lounge. [...] Designet er jo direkte vildt."

Se videoanmeldelse

Bilbasen - hverdagstesten

"Den er nemmere at betjene, den har et mere fleksibelt bagsæde, den lader markant hurtigere."

Se videoanmeldelse

Fully Charged Show

"Could this be the electric car of the year?"

Se videoanmeldelse

Få tryghed med Hyundai

Enestående garanti

Enestående garanti

Som alle andre Hyundai-modeller er IONIQ 5 fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
8 års batterigaranti

8 års batterigaranti

IONIQ 5's batteri kommer med en garanti på 8 år/160.000 km (hvad der måtte indtræffe først). Udskiftning/reparation af højspændings-batteriet kan ske, hvis SOH (state of health) er under 70%. 

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp

Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års garanti.