IONIQ 5

fra kr. 319.995,-

Highlights
Fremtidens elektriske mobilitet er her nu. Med IONIQ 5 er fremtidens mobilitet ikke længere noget, vi venter på, men en realitet. Den kompromisløse elbil er med til at give dig friheden til at vælge, hvilket aftryk du sætter på verden.
Lang rækkevidde

Lang rækkevidde

IONIQ 5 er skabt til at få dig langt omkring uden bekymringer. Det store batteri på 72.6 kWt sikrer dig en rækkevidde på op til 481 km på en enkelt opladning.

Afhængig af variant.

Lynhurtig opladning

Lynhurtig opladning

Udstyret med et batteri på 800 volt oplader IONIQ 5 lynhurtigt. Den er i stand til at lade op til 80% på ca. 18 minutter. 100 km ekstra tager ca. 5 minutter. Det kan ingen andre elbiler i segmentet gøre den efter.

 

Ladet med seriøse kræfter

Ladet med seriøse kræfter

Er der store haveprojekter? Eller skal der flyttes noget tungt? Intet problem! IONIQ 5 er ladet med usædvanlige kræfter. Det betyder, at varianten med den store batteripakke må trække helt op til 1.600 kg.

Afhængig af variant.

De officielle tal for forbrug og rækkevidde er baseret på estimerede data og værdier fra fabrikken. Ejerafgift er endnu ikke beregnet. Vi afventer de endelige WLTP-tal. Den oplyste rækkevidde er beregnet ud fra 19” alufælge. Ved valg af 20” alufælge påvirkes rækkevidden.

Vil du vide endnu mere?
Så se med, når vores produktspecialist, Christian, giver en grundig gennemgang af den spændende elbil. Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i bilens specifikationer, og at det nævnte udstyr kan være afhængig af variant eller ekstraudstyr.

Tillad cookies, for at se denne video

Bliv en del af vores IONIQ 5 inderkreds
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du blandt de første til at modtage løbende information om IONIQ 5. Vigtigt: Husk at opdatere din profil efter tilmelding.
Tag kontrollen med stil
Med et futuristisk design og et imponerende niveau af banebrydende teknologier er IONIQ 5 som skabt til at tage dig skridtet videre – med hurtigere opladning og stilfuld elegance.
Karakteristisk. Ikonisk. Stilren.

Karakteristisk. Ikonisk. Stilren.

IONIQ 5’s strømlinede design er et friskt pust inden for elbiler. Al unødig kompleksitet er fjernet til fordel for helt rene linjer og minimalistiske overflader.

Mere om design
Elektrisk køreglæde

Elektrisk køreglæde

Der er turbo på opladningstiderne på IONIQ 5. Den banebrydende elektriske bil kan lade fra 10-80% på ca. 18 minutter.

Mere om opladning
Velkommen til en helt ny verden af performance!

Velkommen til en helt ny verden af performance!

Afhængig af variant skruer den banebrydende elektriske IONIQ 5 op for køreglæden med en helt utrolig sportsvogns-acceleration fra 0-100 km/t på kun 5.2 sek.

Mere om performance
Ro i sindet

Ro i sindet

Avancerede sikkerhedsfunktioner er en naturlig del af IONIQ 5 – og er udviklet til at give dig ro i sindet til alle tider i trafikken.  

Mere om sikkerhed
Perfekt forbundet

Perfekt forbundet

IONIQ 5 er udstyret med moderne funktioner og muligheder, der gør det mindre stressende og mere underholdende at være på vej.

Mere om connectivity
Enkel og luksuriøs

Enkel og luksuriøs

Enkel. Moderne. Nytænkende. Interiøret i IONIQ 5 leverer ikke bare spændende løsninger, men også en komfort ud over det sædvanlige.  

Mere om komfort
Det skriver andre...

Mandesager.dk

"Hyundai ryster virkelig posen for deres bildesign i disse dage ...se lige på den, den skiller sig ud på den fede måde..."

Læs artikel

Inputmag.dk

"IONIQ 5 ligner ikke helt nogen anden bil på markedet."

Læs artikel

Biltorvet.dk

"Hyundai IONIQ ryster hjemmehjælper-stilen af sig med 306 hk."

Læs artikel

Fully Charged Show

"Has Hyundai taken electric cars to the next level?" 

Se videoanmeldelse

Biler.nu

"IONIQ 5 ligner en konceptbil, som endnu har et par år i hænderne på designerne, før den er klar til markedsstart."

Læs artikel

FDM.dk

"Hyundai er klar med IONIQ 5, som bryder mange barrierer for opnåelige elbiler: Ekstrem hurtig ladning, rekordhøj påhængsvægt og fuldblods-præstationer. Og så ser elbilen også ud til at være gennemtænkt som bil i det hele taget."

Læs artikel
Enestående garanti

Enestående garanti

Som alle andre Hyundai-modeller er den helt nye IONIQ 5 fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
8 års batterigaranti

8 års batterigaranti

IONIQ 5's batteri kommer med en garanti på 8 år/160.000 km (hvad der måtte indtræffe først). Udskiftning/reparation af højspændings-batteriet kan ske, hvis SOH (state of health) er under 70%. 

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp