Hyundai i30 N Performance

Performance

Performance på et nyt niveau

Mere dynamik. Flere omdrejninger. Større stabilitet. Det er bare nogle af de ting, du vil opdage, når du sætter dig bag rattet i i30 N. Blandt forbedringerne hører en 8-trins automatgearkasse med dobbeltkobling, 19” alufælge og meget mere.
280 hk.

280 hk.

2.0 T-GDi-motoren leverer nu 280 hk og giver mere effekt og øget moment ved lavere omdrejninger. Det sikrer kvik respons, forbedret acceleration og større køreglæde. Vælg mellem en manuel 6-trins gearkasse eller en 8-trins dobbeltkoblingsautomatgearkasse, der giver dig mere kontrol og hurtigere gearskift. Max. omdrejningsmoment: 392. Max. fart: 250 km/t.

Vælg mellem to gear

i30 N kan du vælge mellem to forskellige gearkasser. En sportslig 6-trins manuel gearkasse med kort afstand mellem gearene og en hurtigskiftende 8-trins dobbeltkoblingsautomatgearkasse (N DCT), som også lader dig skifte gear manuelt med fingerspidserne på rattet.
6-trins manuel gearkasse

6-trins manuel gearkasse

Skabt til den passionerede bilist, der elsker det involverende fra den manuelle gearkasse. Udsmykket med det unikke N-logo og blå syninger.

Det nye N DCT-gear

Det nye N DCT-gear

Du kan også vælge et 8-trins dobbeltkoblingsautomatgear (N DCT), som med flere performance-funktioner giver dig mulighed for at prøve dine grænser af.

Afhængig af variant.

i30 N giver hjertebanken

i30 N gav Christian Frost et kæmpe smil på læben, da han havde fornøjelsen af at sidde bag rattet i den på racerbanen: ”Den her gearkasse, den skifter gear bedre end mig”, siger Christian, efter han har aktiveret N Grin Shift. Og det er bare en af mange funktioner, i30 N er udstyret med for at give føreren maksimal køreglæde, adrenalinsus og hjertebanken.

Tillad cookies, for at se denne video

Særlige N-funktioner

Hyundai i30 N er udstyret med en række særlige N-funktioner, der bidrager til en uovertruffen køreoplevelse.
Launch Control

Launch Control

Du får maksimal trækkraft fra starten, så du får den hurtigst mulige igangsætning - ligesom en professionel racerkører. Systemet reducerer hjulspin, når du accelererer kraftigt. 

Afhængig af variant

Rev Matching 

Rev Matching 

Hurtige og jævne gearskift. Rev Matching synkroniserer motorhastigheden med den indgående akselhastighed for det næste gear. Det reducerer slid og forbedrer holdbarheden.

 

Bagagerumsafstiver

Bagagerumsafstiver

Bagved bagsæderne er monteret en stang, der sikrer endnu bedre køreegenskaber ved kørsel i sving eller på bane.

Afhængig af variant.

 

Letvægtskomponenter = bedre performance

Letvægtskomponenter = bedre performance

Den vægt, der spares ved letvægtssæderne og 19” letvægtshjul, sikrer dig en lettere og mere smidig i30 N med en køreklar vægt fra kun 1.494 kg - og dét giver køreoplevelser langt ud over det sædvanlige.

Køreklar vægt er beregnet med en førervægt på 75 kg.

Stabilitetskontrol (ESC)

Stabilitetskontrol (ESC)

Systemet hjælper med at undgå udskridning i al slags føre både på lige vej, i sving, under acceleration eller under bremsning. 

 

Corner Carving Differential

Corner Carving Differential

Corner Carving Differential er specielt designet og konstrueret til at give en unik carving-følelse gennem selv de mest udfordrende hjørner. Dit vejgreb er forbedret, og du får overført maksimal kraft til vejen, samtidig med at du sikrer den optimale svinghastighed.

Aktivt variabelt udstødningssystem

Aktivt variabelt udstødningssystem

Skru op for lyden af vroom. Eller ned. Vælg en mere tilbageholden lyd med indstillingen ’Normal’ eller skru helt op for brøl med indstillingen ’N’.

Hvad vil du læse mere om?

Skarpere. Smartere. Bredere.

Skarpere. Smartere. Bredere.

Mere om design
Virkelig godt forbundet

Virkelig godt forbundet

Mere om connectivity
Ingen sport uden sikkerhed

Ingen sport uden sikkerhed

Mere om sikkerhed
Sporty komfort

Sporty komfort

Mere om komfort