Hyundai i30 N design

Design

Ny kofangere og aerodynamiske detaljer

Ny kofangere og aerodynamiske detaljer

Det aggressive design på både forkofanger og luftindtag forstærkes af de aerodynamiske detaljer, heriblandt luftgardiner, der forbedrer luftstrømmen og reducerer turbulens i hjulkasserne.   

Fronten

Fronten

Nye LED-forlygter med V-formet kørelys danner en iøjnefaldende ramme om den nye, brede kølergrill, som giver dig mere effektiv motorafkøling.

Siden

Siden

Set fra siden er noget af det bedste ved den nye i30 N de nye 19” alufælge, som naturligvis kommer med skræddersyede Performance-dæk.

Bagenden

Bagenden

Den nye bagkofanger har integrerede tågelygter*, en rød reflekslinje og to ekstra store udstødningsrør. De nydesignede LED-kombinationsbaglygter fuldender indtrykket.

*Kun til i30 Fastback N

Sporty udenpå

Den markante kølergrill med luftindtag forbedrer aerodynamikken og reducerer turbulens. Og de nye 19” alufælge med skræddersyede Performance-dæk suger vejen til sig som aldrig før.
Helt i front

Helt i front

Frontens aerodynamiske design understøtter perfekt det sporty udtryk, der kendetegner Hyundai i30 N. Og med de optimerede luftindtag og den aggressive kofanger hersker der ingen tvivl om, at i30 N befinder sig allerforrest i feltet.

Forlygter i nyt design

Forlygter i nyt design

Forlygternes design har integreret V-formet kørelys samt smallere forlygter med den LED-teknologi.

Nye 19” letvægtsfælge

Nye 19” letvægtsfælge

De nye 19” fælge* vejer 14.4 kilo mindre end de tidligere og giver dig bedre føling og vejgreb. Røde bremsekalibre med N-logo og skræddersyede Performance-dæk hjælper dig også godt på vej.

Sporty detaljer

Sporty detaljer

Den nye i30 N har et kraftfuldt udtryk. De sorte sidespejle og dørhåndtaget i samme farve som resten af bilen harmonerer med de matte sideskørter og giver bilen et sporty udtryk.

Tagspoiler

Tagspoiler

Tagspoileren med integreret stoplygte reducerer bilens opdrift og giver dig større køreglæde og bedre greb, når det går stærkt i svingene.

LED-kombinationsbaglygter

LED-kombinationsbaglygter

LED-kombinationsbaglygterne har samme V-form som forlygterne for at give bilen et sporty og symmetrisk udtryk samt maksimal synlighed.

Ny bagkofanger

Ny bagkofanger

Den røde reflekslinje på bagkofangeren forstærker bilens skarpe udtryk. Sammen med de integrerede tågelygter* og ekstra store udstødningsrør fuldendes udtrykket.

*Kun til Fastback

Større udstødningsrør

Større udstødningsrør

Tænk stort. Det er filosofien bag i30 N. Derfor er de store udstødningsrør blevet endnu større. Det kan både ses og høres.

Syv farver. Syv udtryk.

Den nye i30 N fås i syv forskellige farver.

Sporty indeni

Den nye i30 N er udviklet af passionerede motorsportsfolk. Det er tydeligt, når du sætter dig bag rattet. Cockpittet fokuserer lige så meget på sport som på komfort – og er designet så du har alt inden for rækkevidde.
Hurtigt gearskifte

Hurtigt gearskifte

De motorsportsinspirerede paddle shifters ved rattet gør, at du i hvilken som helst situation kan skifte gear med fingerspidserne.

Afhængig af variant. 

N-sportssæder

N-sportssæder

Letvægtssæderne fås i eksklusive læder- og alcantara-materialer. De er udstyret med oplyst N-logo og giver dig maksimal støtte og komfort for ryggen og lænden.

Afhængig af variant.

N-instrumentering

N-instrumentering

N-instrumenteringen er udstyret med en funktion, der fortæller, hvornår det er mest optimalt at skifte gear. Læg dertil nemt overblik over motorolietemperatur, drejningsmoment og turbotryk.

Blå syninger

Blå syninger

Den nye i30 N byder på eksklusive blå syninger i hele cockpittet. Syningerne findes på sæderne, rattet, gearvælgeren og armlænet og skaber en sportslig atmosfære.

N-rat

N-rat

N-rattet i læder har blå syninger og N-logo. Og ved rattet har du alt lige ved hånden – også dedikerede knapper til de forskellige N-programmer. 

N DCT-gearvælger

N DCT-gearvælger

Den automatiske gearvælger er et lille kunstværk med N-logo, alu-detaljer og blå designdetaljer, der giver dig bedre greb og en større sportslig fornemmelse.

Afhængig af variant.

Hvad vil du læse mere om?

Nyt niveau for performance

Nyt niveau for performance

Mere om performance
Virkelig godt forbundet

Virkelig godt forbundet

Mere om connectivity
Ingen sport uden sikkerhed

Ingen sport uden sikkerhed

Mere om sikkerhed
Sporty komfort

Sporty komfort

Mere om komfort