Ny i30 N

Adrenalin i hverdagen
Hyundai i30 N er designet til at give dig køreglæde, adrenalinsus og hjertebanken. Og nu bliver det endnu vildere. For den nye i30 N er nemlig ikke kun blevet endnu skarpere at se på. Og den er heller ikke kun blevet udstyret med den nyeste teknologi og connectivity. Den har også fået endnu flere kræfter. Kort sagt: En ny og bedre racerbil til sjov - og til hverdag.

Tillad cookies, for at se denne video

Masser af begejstring

Masser af begejstring

Hyundai i30 N er født på en racerbane. Det kan både ses og mærkes. Og der er kun endnu mere af det hele i den nye og opdaterede i30 N. Den aggressive front er blevet mere aerodynamisk, og det sporty cockpit har også fået et nøk opad.

Mere om design
Endnu mere VROOM!

Endnu mere VROOM!

Der er blevet arbejdet hårdt på at gøre Hyundai i30 N endnu bedre. Drevet af nysgerrighed og entusiasme kan Hyundai præsentere en model, der tager kraft og performance op i et nyt gear. Med 280 hk og de bedste letvægtsmaterialer er du garanteret en køreoplevelse udover det sædvanlige.

Mere om performance
Opgraderet connectivity

Opgraderet connectivity

Den nye i30 N kommer med en 10.25” stor touchskærm, der giver dig adgang til alt, hvad du har brug for at vide på farten. Dette gælder bl.a. performance-info som opsætning af motor, affjedring/styretøj m.m. Kombineret med Hyundai Bluelink kan du også styre en lang række af bilens funktioner med din mobil, uanset hvor du er. 

Mere om connectivity
På den sikre side

På den sikre side

Hyundai SmartSense er ensbetydende med avancerede sikkerhedssystemer. Den nye i30 N kommer med flere end nogensinde før – og er skabt til at give dig tryghed i trafikken og ro i maven, mens du drøner derud af.

Mere om sikkerhed
Motorsport

Motorsport

Hos Hyundai kan vi godt lide en udfordring. Derfor deltager vi naturligvis også i nogle af verdens mest krævende motorsportsløb. Få mere at vide om Hyundai Motorsport og de biler, som vores N-modeller er bygget efter.

Mere om Hyundai Motorsport

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre biler fra Hyundai lever den nye Hyundai i30 N op til de højest mulige kvalitetskrav. Vi står inde for denne kvalitet med en 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde de ting, du elsker, uden at skulle bekymre dig om din bil. Nyd den ekstra ro i sindet, det giver, at have en af branchens bedste garantier.

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp