i30 N

Årets GTI 2022 Oplev den hos din nærmeste N-forhandler

Mød i30 N

Hyundai i30 N er designet til at give dig køreglæde, adrenalinsus og hjertebanken. i30 N er skarp at se på, og den er udstyret med den nyeste teknologi og connectivity. Det er en racerbil til sjov og til hverdag - og så er den kåret som Årets GTI 2022.
Årets GTI 2022

Årets GTI 2022

Over 9.000 læsere af Boosted Magazine og Bil Magasinet stemte med, da i30 N blev kåret som Årets GTI på Auto Show i august 2022. 

Bedste GTI 2022

Bedste GTI 2022

I Bil Magasinets årlige "Bedste Biler Basta"-kåringer, gav jurien af motorjournalister i30 N en stensikker sejr som "Bedste GTI," mens de også roste lillesøster, i20 N, til skyerne.

Læs mere i Bil Magasinets Januar 2022-udgivelse.

Dyk ned i detaljerne

Direkte fra racerbanen

Direkte fra racerbanen

Designet på i30 N er optimeret til at give den bedste, dynamiske ydeevne. Fronten er ny, mere aggressiv og aerodynamisk med luftindtag. Og de 19” aluminiumsfælge forstærker bilens sporty udtryk endnu mere og medvirker til bedre køreegenskaber.

Mere om design
Endnu mere VROOM!

Endnu mere VROOM!

Der er blevet arbejdet hårdt på at gøre Hyundai i30 N endnu bedre. Drevet af nysgerrighed og entusiasme kan Hyundai præsentere en model, der tager kraft og performance op i et nyt gear. Med 280 hk og de bedste materialer er du garanteret en køreoplevelse udover det sædvanlige.

Mere om performance
Opgraderet connectivity

Opgraderet connectivity

i30 N kommer med en 10.25” stor touchskærm, der giver dig adgang til alt, hvad du har brug for at vide på farten. Dette gælder bl.a. performance-info som opsætning af motor, affjedring/styretøj m.m. Kombineret med Hyundai Bluelink kan du også styre en lang række af bilens funktioner med din mobil, uanset hvor du er. 

Mere om connectivity
På den sikre side

På den sikre side

Hyundai SmartSense er ensbetydende med avancerede sikkerhedssystemer. i30 N kommer med flere end nogensinde før – og er skabt til at give dig tryghed i trafikken og ro i maven, mens du drøner derud af.

Mere om sikkerhed
Gå ikke ned på komfort

Gå ikke ned på komfort

Med i30 N kan du bl.a. glæde dig til varme i rattet og trådløs opladning af din smartphone. Og er det ikke nok, har du også mulighed for at tilkøbe en lækker komfortpakke. Du går altså hverken på kompromis med kraft, adrenalin eller komfort. 

Ej til Trackpack

Mere om komfort

Tillad cookies, for at se denne video

Det skriver andre...

Kuffertogkoerehandsker.dk

"Det her er med meget, meget lang afstand den fedeste hot-hatch jeg har kørt i meget, meget lang tid."

"Alle de andre kan sådan set godt dreje nøglen, smække garageporten i og sige: 'tak for kamp'. Jeg er blown away."

Se videoanmeldelse

Carlife365.dk

"Den har en fun factor, som er helt i top."

Læs anmeldelse

Bilbasen.dk

"i30N fejer GTI-konkurrenter af banen."

Læs anmeldelse

Flere anmeldelser?

Læs mere i vores N-univers.

Flere anmeldelser

Varianter og services

Fås i forskellige varianter

Fås i forskellige varianter

Find den variant af i30 N, der passer bedst til dig, og se mulighederne for ekstraudstyr.

Mere om varianter
Finansiering

Finansiering

Se eksempler på, hvad det koster at finansiere din i30 N.

Mere om finansiering

Hyundai Motorsport

Motorsport

Motorsport

Hos Hyundai kan vi godt lide en udfordring. Derfor deltager vi naturligvis også i nogle af verdens mest krævende motorsportsløb. Få mere at vide om Hyundai Motorsport og de biler, som vores N-modeller er inspireret af.

Mere om Hyundai Motorsport

Direkte fra racerbanen til dig

Direkte fra racerbanen til dig

N er en unik serie af biler, der med imponerende motorkraft og sporty features skubber til grænserne for, hvor sjovt det kan være bag rattet til hverdag.

Meget mere om N
5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre biler fra Hyundai lever Hyundai i30 N op til de højest mulige kvalitetskrav. Vi står inde for denne kvalitet med en 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde de ting, du elsker, uden at skulle bekymre dig om din bil. Nyd den ekstra ro i sindet, det giver, at have en af branchens bedste garantier.

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp

Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års garanti.