Ny i30 N

Fra kr. 474.995,- Oplev den hos din nærmeste N-forhandler

En ægte bølle med tricks i ærmet

En ægte bølle med tricks i ærmet

Bil Magasinet har testet fire fede GTI-biler. Det resulterede i en stensikker sejr til i30 N, som de kalder for både "alsidig og underholdende som ingen af de andre" (citat: Bil Magasinet). Bilens frembrusende temperament, velafstemte undervogn og selvsikre fremtoning gør indtryk.

Læs mere i Bil Magasinets september-udgivelse, som er kommet på gaden 12.08.2021. 

Adrenalin i hverdagen

Hyundai i30 N er designet til at give dig køreglæde, adrenalinsus og hjertebanken. Og nu bliver det endnu vildere. For den nye i30 N er nemlig ikke kun blevet endnu skarpere at se på. Og den er heller ikke kun blevet udstyret med den nyeste teknologi og connectivity. Den har også fået endnu flere kræfter. Kort sagt: En ny og bedre racerbil til sjov - og til hverdag.

Tillad cookies, for at se denne video

Direkte fra racerbanen

Direkte fra racerbanen

Designet på i30 N er optimeret til at give den bedste, dynamiske ydeevne. Fronten er ny, mere aggressiv og aerodynamisk med luftindtag. Og de 19” aluminiumsfælge forstærker bilens sporty udtryk endnu mere og medvirker til bedre køreegenskaber.

Mere om design
Endnu mere VROOM!

Endnu mere VROOM!

Der er blevet arbejdet hårdt på at gøre Hyundai i30 N endnu bedre. Drevet af nysgerrighed og entusiasme kan Hyundai præsentere en model, der tager kraft og performance op i et nyt gear. Med 280 hk og de bedste materialer er du garanteret en køreoplevelse udover det sædvanlige.

Mere om performance
Opgraderet connectivity

Opgraderet connectivity

Den nye i30 N kommer med en 10.25” stor touchskærm, der giver dig adgang til alt, hvad du har brug for at vide på farten. Dette gælder bl.a. performance-info som opsætning af motor, affjedring/styretøj m.m. Kombineret med Hyundai Bluelink kan du også styre en lang række af bilens funktioner med din mobil, uanset hvor du er. 

Mere om connectivity
På den sikre side

På den sikre side

Hyundai SmartSense er ensbetydende med avancerede sikkerhedssystemer. Den nye i30 N kommer med flere end nogensinde før – og er skabt til at give dig tryghed i trafikken og ro i maven, mens du drøner derud af.

Mere om sikkerhed
Gå ikke ned på komfort

Gå ikke ned på komfort

Med den nye i30 N kan du bl.a. glæde dig til varme i rattet og trådløs opladning af din smartphone. Og er det ikke nok, har du også mulighed for at tilkøbe en lækker komfortpakke. Du går altså hverken på kompromis med kraft, adrenalin eller komfort. 

Ej til Trackpack

Mere om komfort
Fås i forskellige varianter

Fås i forskellige varianter

Find den variant af den nye i30 N, der passer bedst til dig, og se mulighederne for ekstraudstyr.

Mere om varianter
Finansiering og forsikring

Finansiering og forsikring

Se eksempler på, hvad det koster at finansiere og forsikre din nye i30 N.

Mere om services
Motorsport

Motorsport

Hos Hyundai kan vi godt lide en udfordring. Derfor deltager vi naturligvis også i nogle af verdens mest krævende motorsportsløb. Få mere at vide om Hyundai Motorsport og de biler, som vores N-modeller er inspireret af.

Mere om Hyundai Motorsport

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre biler fra Hyundai lever den nye Hyundai i30 N op til de højest mulige kvalitetskrav. Vi står inde for denne kvalitet med en 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde de ting, du elsker, uden at skulle bekymre dig om din bil. Nyd den ekstra ro i sindet, det giver, at have en af branchens bedste garantier.

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp