Ny i30 Fastback N

Kan snart opleves hos udvalgte forhandlere

Den er skabt til adrenalin

i30 N Fastback er designet til at skille sig ud samtidig med, den giver dig imponerende køreegenskaber. Den opdaterede drivlinje og bilens design ser lige så smukt ud, som den følelse du får, når du sætter dig bag rattet i den.
Imponerende ydeevne kombineret med sofistikeret stil

Imponerende ydeevne kombineret med sofistikeret stil

Bilens skrående design og elegante taglinje giver i30 N Fastback en fantastisk ydeevne og et sofistikeret udtryk. Bilen er spækket med optimeret, nyt udstyr og smartteknologi, som gør, at denne 5-dørs Coupé er fyldt med adrenalin og elegance.  

Mere om design
Glæden ved power

Glæden ved power

Den opgraderede Performance-pakke giver bilen hele 280 hk, øget effekt og moment ved lavere omdregninger. Det sikrer bilen en imponerende ydeevne, forbedret acceleration og en god portion køreglæde.

Mere om performance
Godt forbundet

Godt forbundet

Med Bluelink i i30 N Fastback kan du være sikker på, du altid er godt forbundet. Du kan styre bilen med din telefon eller stemme, og med Hyundai LIVE Services får du bl.a. live trafikinformation og info om aktuelle parkeringsforhold.

Mere om connectivity
På den sikre side

På den sikre side

Hyundai SmartSense er ensbetydende med avancerede sikkerhedssystemer. Den nye i30 N kommer med flere end nogensinde før – og er skabt til at give dig tryghed i trafikken og ro i maven, mens du drøner derud af.

Mere om sikkerhed
Gå ikke ned på komfort

Gå ikke ned på komfort

Med den nye i30 Fastback N kan du bl.a. glæde dig til varme i rattet og trådløs opladning af din smartphone. Og er det ikke nok, har du også mulighed for at tilkøbe en lækker komfortpakke. Du går altså hverken på kompromis med kraft, adrenalin eller komfort. 

Ej til Trackpack

Mere om komfort
Priser og udstyr

Priser og udstyr

Se alt det lækre udstyr i den nye i30 Fastback N og se mulighederne for ekstraudstyr.

Mere om varianter
Finansiering og forsikring

Finansiering og forsikring

Se eksempler på, hvad det koster at finansiere og forsikre din nye i30 Fastback N.

Mere om services
Motorsport

Motorsport

Hos Hyundai kan vi godt lide en udfordring. Derfor deltager vi naturligvis også i nogle af verdens mest krævende motorsportsløb. Få mere at vide om Hyundai Motorsport og de biler, som vores N-modeller er inspireret af.

Mere om Hyundai Motorsport

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre biler fra Hyundai lever den nye Hyundai i30 N op til de højest mulige kvalitetskrav. Vi står inde for denne kvalitet med en 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde de ting, du elsker, uden at skulle bekymre dig om din bil. Nyd den ekstra ro i sindet, det giver, at have en af branchens bedste garantier.

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp