Performance

Performance

Stor køreglæde
Den helt nye i20 N tager dig fra 0-100 km/t på bare 6.7 sekunder. Det er blot én af de mange ting, der kommer til at give dig et smil på læben.
Kraftfuld motorteknologi

Kraftfuld motorteknologi

Denne nye generation, 1.6 T-GDi-turbomotor med 6-trins manuel gearkasse leverer hele 204 hk og et moment på 275 Nm - og endda en overboost-funktion, som kortvarigt øger momentet til 304 Nm.

N-differentiale

N-differentiale

Denne funktion overfører automatisk kræfterne mellem forhjulene igennem et mekanisk spærredifferentiale - og giver dig bedre kontrol, når du drejer ind i et sving og accelererer ud af det.

Ekstraudstyr.

Smart gearskift

Smart gearskift

Denne funktion tillader dig at vælge imellem bløde eller sportslige nedgearinger, da systemet synkroniserer motorens omdrejninger til gearkassens indgangaksel. Systemet er også kendt under navnet Rev Matching. 

Optimal kraft- og vægtfordeling

Optimal kraft- og vægtfordeling

Akkurat ligesom i20 Coupe WRC har den helt nye i20 N en unik kraft- og vægtfordeling, der giver dig optimal kontrol og ydelse.  

N-bremser

N-bremser

De højtydende N-bremser skiller sig ud fra den almindelige i20'er ved at have større bremseskiver samt -kalibre og røde farvedetaljer.

Aktivt udstødningssystem

Aktivt udstødningssystem

Du kan høre og mærke kræfterne i den helt nye i20 N, hver gang du rammer speederen med foden. Ønsker du lidt mindre lyd, er der også råd for det. Skab den helt perfekte udstødningslyd med udstødningssystemet, som du kan åbne og lukke efter behov.

Launch Control

Launch Control

’Launch Control’ optimerer bilens acceleration fra stående start ved elektronisk at tilpasse effekten og dermed forhindre unødigt hjulspin.

Ualmindelig smidig

Ualmindelig smidig

Alt ved den helt nye i20N er designet til at give dig køreglæde. Karosseriet er blevet styrket med henblik på optimalt greb uanset vejr- og vejforhold. Affjedring og ophæng har også fået en overhaling, så du kan være sikker på lige dele komfort og sport, når du er på farten.

Hvad vil du læse mere om?
Skarp sportsprofil

Skarp sportsprofil

Mere om design
På den sikre side

På den sikre side

Mere om sikkerhed
Gode forbindelser

Gode forbindelser

Mere om connectivity