Design

Design

Født med en skarp profil
Den helt nye i20 N bygger på Hyundais nye designfilosofi, Sensuous Sportiness. Det giver bilen en skarp profil med stærke aerodynamiske linjer. Noget som understreges af designet på lygterne og den iøjnefaldende udstødning, der let matcher bilens aggressive motorlyd. i20 N fås i syv forskellige farver med røde detaljer, og du har mulighed for at tilvælge to-farvet karosse med tag i Phantom Black.
Kølergrill i ternet mønster

Kølergrill i ternet mønster

Fronten er designet med henblik på at øge luftindtaget til den kraftfulde turbomotor, og har et mønster som er inspireret af det ternede flag, vi kender fra motorsport.

18”alufælge med Pirellidæk

18”alufælge med Pirellidæk

Dækkene er specifikt udviklet til den helt nye i20 N. De passer perfekt sammen med de matgrå fælge og de røde N-bremsekalibre.

WRC-inspireret detaljer

WRC-inspireret detaljer

Den markante tagspoiler er inspireret af rallymodellen, i20 Coupe WRC, og holder i20 N sikkert i sporet ved høje hastigheder.

Tag plads i førersædet

Spænd selen og gør dig klar til at trykke på speederen. Alt rundt om førersædet i i20 N er skabt til at give dig maksimal køreglæde.

Sportssæder

Sportssæder

Sid som en professionel i de lækre sportssæder, der kommer med integreret nakkestøtte, læderdetaljer og blå syninger. Sæderne giver dig god støtte og er naturligvis med varme til de kolde dage.

N-rat

N-rat

Tag fuld kontrol med det særlige N-rat i perforeret læder – og hav alle funktioner lige ved hånden. Med de to N-knapper har du også mulighed for at vælge præcis de funktioner, du synes bedst om.

N-gearknop

N-gearknop

Gearknoppen er med blå syninger, detaljer i aluminium og beklædt med perforeret læder for bedre greb og kontrol.

10.25” touchskærm

10.25” touchskærm

Den store touchskærm viser bl.a. olietemperaturen og indikerer også, hvornår det er bedst at skifte gear.

Ekstraudstyr.

10.25” digital instrumentering

10.25” digital instrumentering

Med den store og tydelige instrumentering med N-grafik har du altid godt overblik over bilens omdrejninger, turboydelse og meget mere.

Hvad vil du læse mere om?
Stor køreglæde

Stor køreglæde

Mere om performance
På den sikre side

På den sikre side

Mere om sikkerhed
Gode forbindelser

Gode forbindelser

Mere om connectivity