i20 N

Fra kr. 304.995,- Oplev den hos din nærmeste N-forhandler

Mød i20 N

For første gang nogensinde fås den populære i20 i den hurtige og motorsportsinspirerede N-version, som tager performance til et helt nyt niveau. i20 N giver dig det bedste fra begge verdener – performance og komfort. Forvent imponerende kræfter og et skud adrenalin. Fra 0-100 km/t på bare 6.2 sekunder! Og nyd samtidig Hyundais banebrydende connectivity og sikkerhedsudstyr.

Dyk ned i detaljerne

Skarpt design

Skarpt design

i20 N udstråler dynamik, muskler og fart - og har skarpe motorsportsdetaljer hele vejen rundt.

Mere om design
Stor køreglæde

Stor køreglæde

Opkaldt efter den legendariske racerbane, Nürburgring, giver i20 N dig en bil, der tager performance til et helt nyt niveau.  

Mere om performance
På den sikre side

På den sikre side

Med en omfangsrig sikkerhedspakke og nogle af de mest avancerede funktioner sørger i20 N for, at du er på den sikre side.

Mere om sikkerhed
Banebrydende connectivity

Banebrydende connectivity

i20 N giver dig mulighed for den nyeste teknologi, f.eks. 10.25” touchskærm og Bluelink, der gør det muligt at styre en lang række funktioner i bilen med din mobil.

Ekstraudstyr.

Mere om connectivity
Gå ikke ned på komfort

Gå ikke ned på komfort

i20 N er ikke kun et godt valg, når det kommer til design og køreegenskaber. Når du sidder bag rattet i den, mærker du, at der også er tale om en bil med et højt komfort-niveau. 

Mere om komfort

Tillad cookies, for at se denne video

Det skriver andre...

Bilmagasinet

"De bedste GTI'er leveres i dag af Hyundai's N-afdeling. [...] Hyundai i20 N kan udskrives som antidepressiv-medicin til GTI-elskere. [...] Herlig lille GTI, der ved synes af en snoet vej minder os om, hvorfor vi elsker at køre bil."

Læs anmeldelse

Carlife365

"Med et N på bagsmækken af Hyundai i20 forvandles den ellers så pæne og fornuftige dreng i klassen til en hårdtpumpet badboy med 204 hk og en række sportslige indslag inspireret fra Hyundais motorsportsbiler. Vi har testet gavflaben, som i den grad formår at skabe fis og ballade i gaden."

Læs anmeldelse

Varianter og services

Udstyrsvarianter og ekstraudstyr

Udstyrsvarianter og ekstraudstyr

Få et overblik over udstyrsvarianter og ekstraudstyr.

Mere om varianter
Finansiering og forsikring

Finansiering og forsikring

Læs mere om de services, som Hyundai tilbyder ifm. dit køb af ny bil.

Mere om services
Hyundai Motorsport

Hyundai Motorsport

Hos Hyundai kan vi godt lide en udfordring. Derfor deltager vi naturligvis også i nogle af verdens mest krævende motorsportsløb. Få mere at vide om Hyundai Motorsport og de biler, som vores N-modeller er inspireret af.

Mere om motorsport
Direkte fra racerbanen til dig

Direkte fra racerbanen til dig

N er en unik serie af biler, der med imponerende motorkraft og sporty features skubber til grænserne for, hvor sjovt det kan være bag rattet til hverdag.

Meget mere om N

Få tryghed med Hyundai

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er i20 N fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp

Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års garanti.