i10

Årets Bedste Mikrobil 2022

Mød i10

Hyundai i10 er vores mindste bil, men lad dig ikke narre af størrelsen. Med i10 får du nemlig en bil, der både er rummelig, sjov at køre og friskt udstyret. Der er god plads i kabinen, bagagerummet er et af de største i klassen af mikrobiler, og den kan fås med anhængertræk og må trække op til 300 kg. Den er nem at parkere og manøvrere og egner sig godt til både lange og korte ture. Den er desuden perfekt som bil nummer to.
"Fabelagtig lille pakke"

"Fabelagtig lille pakke"

Hyundai i10 er for 2. år i streg kåret som Årets Bedste Mikrobil af Kuffert & Kørehandsker. Og det forstår vi godt! i10 er nemlig en fornuftig bil til billige penge. Den føles med sin rummelighed slet ikke som en mikrobil.

I linket nedenfor kan du se, hvordan Motorjournalist, Henrik Drebolt, lægger vægt på bl.a.  i10's omfattende digitale pakke og utrolig gode totaløkonomi, når han udnævner i10 som Årets Bedste Mikrobil 2022.

Se udnævnelse på YouTube
Et dristigt look

Et dristigt look

Hyundai i10 har et dynamisk look, som straks fanger dit blik med dens flydende linjer og bemærkelsesværdige kontraster. 

Klassens bedste connectivity

Klassens bedste connectivity

Hyundai i10 er førende inden for forskellige opkoblingsmuligheder, så du nemt kan styre din bil direkte fra din mobil.

Et væld af sikkerhedsudstyr

Et væld af sikkerhedsudstyr

Som én af de eneste biler i sin klasse kommer i10 med næsten alt tilgængeligt sikkerhedsudstyr som standard.

Førende connectivity

Førende connectivity

Hyundai i10 er udstyret med et imponerende udvalg af nye forbindelsesfunktioner, som gør den til klassens førende bil. Alle avancerede teknologifunktioner i bilen er integreret i den 8” store touchskærm.

Klasseledende sikkerhed

Klasseledende sikkerhed

Som én af de eneste biler i sin klasse kommer i10 med næsten alt tilgængeligt sikkerheds­udstyr som standard. Du får bl.a. automatisk nødbremse med fodgænger­genkendelse og aktiv vognbaneassistent.

Det siger andre

Peter Carlsen, i10-ejer

Peter Carlsen, i10-ejer

"Som bilejer giver det en kæmpe tryghed at have en bil, som gang på gang beviser, at den er til at regne med. Det er jo helt ufatteligt, at den selv efter 500.000 kilometer kører upåklageligt og ikke har fejlet én eneste gang. De værkstedsudgifter, der har været hen ad vejen, har primært været vedligehold af blandt andet kobling og viskermotor, men jeg har aldrig oplevet egentlige fejl og mangler. Det er et symbol på kvalitet.” 

Læs artikel

Carlife365.dk

"Der er ingen tvivl om, at Hyundai i10 tog fusen på mig i løbet af testugen, og med de mange plusser, som jeg fremhæver, så står i10 i min optik lige nu som den stærkeste spiller i feltet." 

Læs anmeldelse

Bilmagasinet.dk

"...ingen af konkurrenterne når i10 til sokkeholderne, når vi ser på standardmonteret sikkerhedsudstyr."

Læs anmeldelse

Kuffertogkoerehandsker.dk

"Den er kort sagt imponerende."

Se videoanmeldelse

Blogombiler.dk

"Ingen anden mikrobil kan alt det, i10 kan."

Læs anmeldelse

5 års garanti uden kilometer­begrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er i10 fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Læs mere om i10

Udforsk design

Udforsk design

Mere om egenskaber

Mere om egenskaber

Oplev N Line

Oplev N Line