i10

Fra 104.995 kr.

Stor nyhed til lille bil

i10 fås nu med anhængertræk

i10 fås nu med anhængertræk

Hyundai i10 er kvik, rummelig og overraskende stærk. Derfor er det kun naturligt, at den som den eneste mikrobil på markedet nu også må trække helt op til 300 kg.

Læs mere

Det er ikke muligt at eftermontere på eksisterende i10-modeller. Originalt træk kan tilkøbes hos din lokale Hyundai-forhandler og forventes på lager til sommer. Prisen herpå er endnu ukendt.

Det siger andre...

Carlife365.dk

"Der er ingen tvivl om, at Hyundai i10 tog fusen på mig i løbet af testugen, og med de mange plusser, som jeg fremhæver, så står i10 i min optik lige nu som den stærkeste spiller i feltet." 

Læs anmeldelse

Bilmagasinet.dk

"...ingen af konkurrenterne når i10 til sokkeholderne, når vi ser på standardmonteret sikkerhedsudstyr."

 

Læs anmeldelse

Blogombiler.dk

"Ingen anden mikrobil kan alt det, i10 kan."

Læs anmeldelse

Kuffertogkoerehandsker.dk

"Den er kort sagt imponerende."

Se videoanmeldelse

En tur rundt om bilen

Vores produktspecialist, Christian, giver en gennemgang af i10. Se med her.

Tillad cookies, for at se denne video

Et dristigt nyt look

Et dristigt nyt look

i10 har et dynamisk look, som straks fanger dit blik med dens flydende linjer og bemærkelsesværdige kontraster. Foran efterlader den brede, sorte kølergrill og de smukt formede forlygter et meget sporty førstehåndsindtryk. Og indvendigt i den nye, stilfulde kabine byder friske mønstre, teksturer og den nyeste multimedieteknologi dig velkommen. 

Mere om design
Opdateret motor og gearkasse

Opdateret motor og gearkasse

i10 kommer med en helt ny 1.0-motor, der har en endnu bedre brændstoføkonomi og dermed lavere CO2-udledning end den tidligere. Og som noget helt nyt tilbydes i10 nu med en automatiseret manuel gearkasse, der kan betragtes som en mellemting mellem en manuel og en automatisk gearkasse.

Mere om performance
Klasseledende sikkerhed

Klasseledende sikkerhed

Som én af de eneste biler i sin klasse kommer i10 med næsten alt tilgængeligt sikkerhedsudstyr som standard. Du får bl.a. automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse, som virker fra 8 km/t op til 156 km/t. 

Mere om sikkerhed
Følg bilen med Bluelink

Følg bilen med Bluelink

Som noget nyt tilbydes Bluelink til Hyundai i10. Via en app kan du styre forskellige funktioner og få information om bilens placering, brændstofniveau m.m. (ekstraudstyr).

Mere om connectivity
Komfort i verdensklasse

Komfort i verdensklasse

Som én af de eneste i sin klasse tilbyder Hyundai i10 varme i rattet (afhængig af variant). Det er skønt at mærke varmen fordele sig i det nye, lækre rat på kolde dage. En komfort, som man nødigt vil undvære, når man først har prøvet det.

Mere om komfort
N Line

N Line

Tag Hyundai i10 til næste niveau med iøjnefaldende designelementer, som er inspireret af den højtydende N-serie. Udover unikke detaljer tilbyder i10 N Line også en mere sportslig køreoplevelse med en 1.0-liters turbomotor på 100 hk.

Mere om N Line
Udstyrsvarianter og tilbehør

Udstyrsvarianter og tilbehør

Få et overblik over udstyrsvarianter, ekstraudstyr og tilbehør.

Mere om varianter
Finansiering, forsikring og serviceaftale?

Finansiering, forsikring og serviceaftale?

Læs mere om de services, som Hyundai tilbyder ifm. dit køb af ny bil.

Mere om services
5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er den helt nye i10 fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp