i10

Årets Bedste Mikrobil 2022

Mød i10

Hyundai i10 er vores mindste bil, men lad dig ikke narre af størrelsen. Med i10 får du nemlig en bil, der både er rummelig, sjov at køre og friskt udstyret. Der er god plads i kabinen, bagagerummet er et af de største i klassen af mikrobiler, og den fås med anhængertræk og må trække op til 300 kg. Den er nem at parkere og manøvrere og egner sig godt til både lange og korte ture. Den er desuden perfekt som bil nummer to.
"Fabelagtig lille pakke"

"Fabelagtig lille pakke"

Hyundai i10 er for 2. år i streg kåret som Årets Bedste Mikrobil af Kuffert & Kørehandsker. Og det forstår vi godt! i10 er nemlig en fornuftig bil til billige penge. Den føles med sin rummelighed slet ikke som en mikrobil.

I linket nedenfor kan du se, hvordan Motorjournalist, Henrik Drebolt, lægger vægt på bl.a.  i10's omfattende digitale pakke og utrolig gode totaløkonomi, når han udnævner i10 som Årets Bedste Mikrobil 2022.

Se udnævnelse på YouTube

Dyk ned i detaljerne

Et dristigt look

Et dristigt look

i10 har et dynamisk look, som straks fanger dit blik med dens flydende linjer og bemærkelsesværdige kontraster. Foran efterlader den brede, sorte kølergrill og de smukt formede forlygter et meget sporty førstehåndsindtryk. Og indvendigt i den stilfulde kabine byder friske mønstre, teksturer og den nyeste multimedieteknologi dig velkommen. 

Mere om design
Motor og gearkasse

Motor og gearkasse

i10 kommer med en 1.0-motor, der har en god brændstoføkonomi og lavere CO2-udledning. i10 kommer også med en automatiseret manuel gearkasse, der kan betragtes som en mellemting mellem en manuel og en automatisk gearkasse.

Mere om performance
Klasseledende sikkerhed

Klasseledende sikkerhed

Som én af de eneste biler i sin klasse kommer i10 med næsten alt tilgængeligt sikkerhedsudstyr som standard. Du får bl.a. automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse, som virker fra 8 km/t op til 156 km/t. 

Mere om sikkerhed
Følg bilen med Bluelink

Følg bilen med Bluelink

Via en app kan du styre forskellige funktioner og få information om bilens placering, brændstofniveau m.m. (ekstraudstyr).

Mere om connectivity
Komfort i verdensklasse

Komfort i verdensklasse

Som én af de eneste i sin klasse tilbyder Hyundai i10 varme i rattet (afhængig af variant). Det er skønt at mærke varmen fordele sig i det lækre rat på kolde dage. En komfort, som man nødigt vil undvære, når man først har prøvet det.

Mere om komfort

Tillad cookies, for at se denne video

Det siger andre...

Carlife365.dk

"Der er ingen tvivl om, at Hyundai i10 tog fusen på mig i løbet af testugen, og med de mange plusser, som jeg fremhæver, så står i10 i min optik lige nu som den stærkeste spiller i feltet." 

Læs anmeldelse

Bilmagasinet.dk

"...ingen af konkurrenterne når i10 til sokkeholderne, når vi ser på standardmonteret sikkerhedsudstyr."

 

Læs anmeldelse

Kuffertogkoerehandsker.dk

"Den er kort sagt imponerende."

Se videoanmeldelse

Blogombiler.dk

"Ingen anden mikrobil kan alt det, i10 kan."

Læs anmeldelse

Varianter og services

Udstyrsvarianter og tilbehør

Udstyrsvarianter og tilbehør

Få et overblik over udstyrsvarianter, ekstraudstyr og tilbehør.

Mere om varianter
N Line

N Line

Tag Hyundai i10 til næste niveau med iøjnefaldende designelementer, som er inspireret af den højtydende N-serie. Udover unikke detaljer tilbyder i10 N Line også en mere sportslig køreoplevelse med en 1.0-liters turbomotor på 100 hk.

Mere om N Line
Finansiering, privatleasing, forsikring eller serviceaftale?

Finansiering, privatleasing, forsikring eller serviceaftale?

Læs mere om de services, som Hyundai tilbyder ifm. dit køb af ny bil.

Mere om services

Få tryghed med Hyundai

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er den helt nye i10 fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Glæd dig over den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Mere om garanti
Vejhjælp i Danmark og Europa

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.

Mere om vejhjælp

Følgende elementer er ikke dækket af 5 års garanti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af gældende købelov. Radio/navigation har 3 års garanti.