Hyundai kampagner og tilbud

Aktuelle kampagner og tilbud

Her kan du finde aktuelle kampagner og tilbud på Hyundai-modeller. Bemærk, at der oftest er tale om et begrænset antal biler.
Få 1 års gratis IONITY Premium-pakke

Få 1 års gratis IONITY Premium-pakke

Når du køber en ny IONIQ 5, får du lige nu 12 måneders gratis IONITY Premium-pakke med til din Charge myHyundai-løsning. Med dét følger 12 måneders reducerede opladningspriser på IONITY’s hurtigladere. Prisen for dig bliver 2,20 kr/kWt. Normalpris 6,20 kr/kWt.

Kampagnen gælder alle, som har købt og fået leveret en ny IONIQ 5 og registrerer bilens stelnummer ifm. aktivering af en Charge myHyundai-konto senest 31. juni 2022. Værdi min. 1.200 kr. Gælder 12 måneder fra aktivering, hvorefter abonnementet automatisk ophører. Evt. Charge myHyundai Smart-abonnement er ikke inkluderet.

Mere om Charge myHyundai
Forårstilbud til din Hyundai

Forårstilbud til din Hyundai

Er du den heldige ejer af en Hyundai, har vi lige nu skarpe priser på eftermonteret tilbehør og services, så du kan køre foråret i møde med ro i maven.

Se alle forårstilbud

Stærke tilbud på biler og tilbehør

Hos Hyundai har vi løbende attraktive kampagner og stærke tilbud på både biler og på tilbehør til vores biler. Hold derfor øje med siden her for at se vores aktuelle kampagner og tilbud. Alle vores biler, uanset model og variant, er af samme høje kvalitet og leveres altid med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning. Du kan derfor roligt vælge frit mellem vores brede udvalg af nye biler. 

Er du i tvivl om, hvilken model der passer til dig? 

I vores guide til bilvalg kan du få hjælp til at finde den helt rette Hyundai for dig. Uanset om du er på udkig efter en lille og praktisk mikrobil eller en stor og rummelig SUV eller familiebil, så har vi en bil til dig. Vi har desuden mange motortyper at vælge i mellem, så du kan finde en, der passer til dit behov. Vi har både benzin- og dieselbiler, og et bredt udvalg af plug-in hybrider og elbiler.

Har du brug for vejledning?

Din lokale Hyundai-forhandler er klar til at hjælpe dig. Her får du altid en god service og uforpligtende rådgivning, som kan hjælpe dig videre – uanset om det er første gang, du skal købe ny bil, eller om du har prøvet det flere gange før. Vi møder dig altid med et smil og god, brugbar vejledning. Vi har forhandlere i hele landet, så du er aldrig langt væk fra en Hyundai-forhandler. Find den nærmeste forhandler her.