Sæsonkampagner

Sæsonkampagner

Vores sæsonaktuelle kampagner, eftersyn og produkter er skræddersyet til din Hyundai og får dig godt på vej året rundt.

Medlemstilbud

Log ind i minHyundai-appen og vis tilbuddet til dit lokale Hyundai-værksted for at opnå rabatten.
Gratis sundhedstjek

Gratis sundhedstjek

Kr. 0,- (vejl. udsalgspris kr. 195,-)

Kør efteråret sikkert i møde i din Hyundai. Book et gratis sundhedstjek hos dit Hyundai-værksted. Så gennemgår vi bilen på 10 vigtige punkter. Er du medlem af minHyundai, er serviceeftersynet gratis.

Book tidBliv medlem

Praktiske gummimåtter

Praktiske gummimåtter

Spar 20% ift. normalprisen

Vandpytter, mudder, sjap og sjask. Og så ind i bilen. Det giver ekstra rengøring og en fugtig kabine. Kom det til livs med nye gummimåtter. Lige nu får du 20% i rabat på alle originale gummimåtter til din Hyundai, hvis du er medlem af minHyundai.

Find forhandlerBliv medlem

Book tid til hjulskifte og vind

Book tid til hjulskifte og vind

Deltag i konkurrencen om nye vinterdæk

Hvis du booker din tid inden d. 30. september, deltager du automatisk i konkurrencen om helt nye vinterdæk fra Bridgestone i modellen Blizzak LM005. Tiden, du booker, kan sagtens ligge i oktober eller november, når bare du husker at booke den inden d. 30. september.

Book tidBliv medlem

For at deltage i konkurrencen om et sæt vinterdæk fra Bridgestone skal du booke tid til hjulskifte online. Vinderen kan vælge mellem vinterdæk i modellen Blizzak LM005 i størrelserne 175/65 R14, 185/65 R15, 205/60 R16 eller 215/55 R17 (værdi op til 5.295 kr.). Konkurrencen løber fra d. 1/9-30/9. Vi trækker en vinder blandt alle online-bookinger d. 1/10, og vinderen kontaktes via e-mail.

Se yderligere dækspecifikationer her.

Tidsbegrænset tilbud

Gælder kun fra d. 1. september til d. 10. oktober 2021
Skarpe priser på vinterdæk fra Bridgestone

Skarpe priser på vinterdæk fra Bridgestone

Lige nu har vi rigtig gode priser på vinterdæk fra Bridgestone i modellen Blizzak LM005, så du kan køre de koldere temperaturer sikkert i møde.

Pris inkl. montering og miljøafgift:

 

Kontakt forhandlerBliv medlem

Forkæl din Hyundai...

...med spændende produkter til efterårets køreture.
2-i-1 skærmrens inkl. holder til din smartphone

2-i-1 skærmrens inkl. holder til din smartphone

Vejl. udsalgspris kr. 99,- 

Åh, hvor vi kender det. Fedtede fingre på touchskærmen. Man forsøger at tørre det af med dét, man lige har ved hånden, men det bliver bare værre. Med en effektiv skærmrens, som faktisk også kan fungere som holder til din smartphone, er det nemmere at holde skærmen ren.

Find forhandler

Hjulposer til opbevaring

Hjulposer til opbevaring

Vejl. udsalgspris kr. 395,- 

Sæt med fire opbevaringsposer til ren og praktisk opbevaring eller transport af dine hjul. Poserne indeholder lommer til møtrikker og afbildning af, hvor de enkelte hjul skal monteres. Passer alle dæk op til 20". 

Find forhandler

Tilmeld minHyundai

Oplev de mange fordele

Oplev de mange fordele

Tilmeld din Hyundai til minHyundai og få adgang til din digitale servicebog. Derudover får du adgang til særlige tilbud og rabatter til både dig og din bil.

Tilmeld minHyundai

Alle angivne priser er vejledende udsalgspriser inkl. moms og eventuel montering. Kontakt din nærmeste forhandler for mere information. Tilbuddene på denne side gælder t.o.m. 30. november 2021, medmindre andet er angivet.