Bluelink

Bluelink

En rigtig god forbindelse
Bluelink forbinder dig med din Hyundai – uanset hvor du er

Bluelink er et lille SIM-kort i din Hyundai, som er designet til at gøre din hverdag lettere og mere sikker. Med Bluelink er din Hyundai nemlig altid på nettet. Det giver dig via en app på din mobil adgang til informationer om vejr og trafik, inden du skal ud at køre. Det gør, at du kan finde alverdens destinationer på farten, og når du har parkeret, vil appen også advare dig, hvis du f.eks. har glemt at låse bilen. 

Når du køber en ny Hyundai med Bluelink, følger der automatisk et gratis 5 års abonnement med. 3 år for IONIQ 5. 

Før du kører

Før du kører

Med Bluelink-appen er det ingen sag at tage hul på køreturen, inden du har sat dig ind i din Hyundai. Appen giver dig hurtig forbindelse til bilen og gør det muligt at tjekke status på brændstof, planlægge ruter og meget andet på forhånd. Har du en elektrisk Hyundai, kan du også tænde for klimanlægget.

Læs mere

Mens du kører

Mens du kører

Bluelink og Hyundai LIVE Services gør køreturen lettere, uden at du behøver at tage øjnene fra vejen. Du skal bogstaveligt talt bare hæve stemmen, så følger navigationen og de andre funktioner i din Hyundai dine anvisninger. Du kan f.eks. styre musikken og få præcis info om trafik, vejr og ruter.

Læs mere

Efter du har kørt

Efter du har kørt

Turen stopper ikke, når du stiger ud af din Hyundai. Du kan nemt bruge Bluelink til at finde frem til den ønskede destination og tilbage til bilen igen, hvis du skulle være usikker på, hvor du har parkeret. Med appen kan du også altid tjekke, om du har fået låst bilen – og du får besked, hvis nogen skulle forsøge at bryde ind i den.

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Nej, det er desværre ikke muligt at eftermontere Bluelink, da det kører på et SIM-kort, der installeres i bilen ved produktion.

Følg aktiveringsvejledningen, når du har downloadet Bluelink-appen, opret din bruger og connect til din bil. Er du usikker eller får du brug for hjælp, kan din forhandler hjælpe dig med at aktivere Bluelink.

Hvis du er i tvivl, om din Hyundai har Bluelink, kan du altid kontakte din nærmeste Hyundai-forhandler.

Nej, men ved at tilmelde dig minHyundai, er du sikker på at få dine service- og karosserieftersynspåmindelser, adgang til digitale servicebog og andre vigtige information fra Hyundai Danmark.

Læs mere om minHyundai her: https://www.hyundai.dk/ejer/minhyundai

minHyundai hjælper dig med mange vigtige områder omkring din Hyundai. Fordele som påmindelser om service- og karosserieftersyn, adgang til din digitale servicebog, opkald til Hyundai Vejhjælp og mange flere gode fordele for dig som Hyundai ejer.

Bluelink forbinder dig direkte med din Hyundai og du kan på den måde styre flere funktioner i bilen direkte via Bluelink-appen. Kontakt din lokale Hyundai forhandler for mere information.

Læs mere om Bluelink
Bluelink-appen

Bluelink-appen

LIVE Services

LIVE Services

Andre forbindelsesmuligheder

Andre forbindelsesmuligheder